Bestuur XXVVan links naar rechts:
Boven: Bart Oude Kempers (Assessor Activiteiten), Christien van de Pavert (Assessor Publicatie)
Midden: Laure Lemeire (Voorzitter), Linde Voorend (Penningmeester), Lina De Los Rios Torres (Assessor Onderwijs)
Beneden: Manon Delhaas (Secretaris), Claudia Nieuwenhuis (Assessor Extern)

Lieve leden van Itiwana en andere geïnteresseerden,

Er is weer een nieuw studiejaar begonnen! Dit betekent ook het aantreden van het 25e bestuur van Itiwana! Dit jaar zullen wij, Laure, Manon, Linde, Lina, Bart, Claudia en Christien, ons met veel plezier en hard werken inzetten om er weer een mooi jaar van te maken met diverse gezellige activiteiten, avontuurlijke reizen en inspirerende tijdschriften. Hieronder stellen we onszelf, onze functie en onze commissies kort voor!

Voorzitter (Laure Lemeire)
Bestuur XXV Laure Lemeire (Voorzitter)Voorzitter@itiwana.org

Ik ben Laure Lemeire, 21 jaar en dit jaar ook trotse voorzitter van Itiwana. Als echte bergliefhebber en avonturier in hart en nieren, ben ik dit jaar ook verantwoordelijk voor de Survivalcommissie. Het beloven alweer heerlijk primitieve dagen te worden vol spannende spelletjes en bovenal veel gezelligheid! Als ik niet aan het ronddwalen ben in de Zwitserse Alpen, kan je me werkend in de Albert Heijn, hangend in de doeken van het USC of studerend in het hok vinden. Kom vooral gezellig langs voor een kopje thee en discussieer mee over ons wekelijkse ‘dilemma op dinsdag’. Ook voor kaartspelletjes ben ik altijd te vinden! Hoewel ik me al helemaal thuis voel in het mooie Leiden, liggen mijn roots in het Belgische Kortrijk. Voor al je Ketnet nostalgie momenten ben je bij mij dus aan het goede adres. Ook met vragen, ideeën of gewoon een leuk verhaal kan je altijd bij me terecht. Ik hoop je snel te ontmoeten tijdens een van onze activiteiten, borrels of in het hok! Laten we er samen een geweldig jaar van maken. Liefs!

Secretaris (Manon Delhaas)Bestuur XXV Manon Delhaas (Secretaris)Info@itiwana.org

Mijn naam is Manon Delhaas en ik mag met trots zeggen dat ik dit jaar onderdeel ben van het bestuur van Itiwana. Hierin zal ik de taken die tot de functie secretaris behoren op mij nemen. Ik zal vergaderingen notuleren, het ledenbestand up-to-date houden en e-mails met liefde en plezier beantwoorden. Ik ben 19 jaar oud en zit in het tweede jaar van onze leuke studie Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie. Verder kom ik uit Bergschenhoek en werk ik bij Marqt in Rotterdam. Hoewel mijn hart soms nog een beetje in Rotterdam ligt, ben ik de laatste jaren steeds meer in het mooie Leiden te vinden. De lieve mensen op onze studie en de gezellige sfeer in de stad geven mij nog elke dag een heerlijk gevoel! Net als waarschijnlijk vele andere antro’s ben ook ik altijd wel in voor een mooie reis. Het is voor mij daarom ook een eer om voorzitter te mogen zijn van de Reiscommissie. Ik kijk er onwijs naar uit om samen met de commissie een onvergetelijke reis voor onze Iti’s te organiseren. Ik sta graag voor ander mensen klaar. Heb je dus een vraag, zie je even door de bomen het bos niet meer of wil je gewoon even lekker babbelen, spreek me gerust aan!

Penningmeester (Linde Voorend)
Bestuur XXV Linde Voorend (Penningmeester)Penningmeester@itiwana.org

Mijn naam is Linde Voorend, ik ben 18 jaar oud en ik zal dit jaar jullie Penningmeester zijn. Ik kom oorspronkelijk uit Alkmaar, maar woon nu in het mooie Leiden. Ik heb onwijs veel zin om er samen met mijn bestuursgenoten een ontzettend leuk jaar van te maken. Naast Penningmeester ben ik dit jaar hoofdredacteur van de ICA, het semi-wetenschappelijke tijdschrift van Itiwana. Samen met mijn commissie gaan we er dit jaar voor zorgen dat er twee mooie ICA’s bij onze Itiwanaleden op de mat vallen. Als je me niet in het hok kan vinden, ben ik waarschijnlijk in de sporthal. Hier doe ik drie keer in de week aan volleybal, wat ik na 8 jaar nog steeds ontzettend leuk vindt. Verder hou ik van lezen en puzzelen, maar ook van een feestje op zijn tijd. Ik ben echt een gezelschapsmens, dus ik hoop jullie dan ook vaak te zullen zien in het hok of op andere Itiwana activiteiten. Mocht je vragen, ideeën of andere opmerkingen hebben, laat het weten!

Assessor Onderwijs (Lina De Los Rios Torres)Bestuur XXV Lina De Los Rios Torres (Assessor Onderwijs)Onderwijs@itiwana.org

Ik ben Lina De Los Rios Torres, 20 jaar en tweedejaars Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie student. Aankomend jaar zal ik met mijn Spaanse temperament deel uitmaken van Itiwana als Assesor Onderwijs. Hierbij bestaan mijn taken uit het organiseren van de boekenacties en het begeleiden van de Educom. Samen organiseren wij leerzame maar vooral ook gezellige activiteiten voor studenten Antropologie. Je zal mij regelmatig kunnen vinden op de bank van het Hok met een theetje, bij de borrels en anders huppel ik altijd wel ergens rond op het FSW. Als je nog vragen of gave ideeën hebt voor Itiwana of de Educom, aarzel dan zeker niet om deze te stellen! Ik hoop jullie te zien bij een van onze activiteiten en er samen met Itiwana een mooi jaar van te maken!

Assessor Activiteiten (Bart Oude Kempers)Bestuur XXV Bart Oude Kempers (Assessor Activeiten)Activiteiten@itiwana.org

Ik ben Bart Oude Kempers, 18 jaartjes oud pas en tweedejaarsstudent. Het aankomende jaar zal ik met veel plezier de functie van Assessor Activiteiten vervullen. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor de Activiteitencommissie, welke voor de meest informele activiteiten en een aantal feestjes zal zorgen het komende jaar. Dit doe ik met 6 superleuke en super enthousiaste commissieleden, dus ik raad je van harte aan eens langs te komen op de activiteiten (bij een aantal van deze activiteiten zijn ook niet Itiwana-leden helemaal welkom!).  Daarnaast zal ik als oud-commissielid van het Mentoraat aankomend jaar deze commissie van eerstejaars begeleiden in het organiseren van hun activiteiten. Hiernaast zal ik komend jaar ook veel te zien zijn in het hok, dus als je een keertje zin hebt om gezellig te praten, kom dan vooral langs! Ook wanneer je tips/ideeën/suggesties hebt voor eerstejaarsactiviteiten of activiteiten vanuit de activiteitencommissie ben je welkom, maar ook wanneer je gewoon iets anders wil vertellen of een leuke meme hebt. Hopelijk kom je regelmatig langs bij activiteiten of in het hok, en anders kom ik je ergens anders nog wel een keertje tegen! Laten we er met zijn allen een fantastisch jaar van maken!

Assessor Extern (Claudia Nieuwenhuis)
Bestuur XXV Claudia Nieuwenhuis (Assessor Extern)Alumni@itiwana.org

Extern@itwana.org

Ik ben Claudia Nieuwenhuis, 21 jaar en alweer derdejaars antropologie studente. Dit jaar mag ik de functie van Assessor Extern op mij nemen. Dat betekent dat ik voorzitter ben van mijn enthousiaste Aquisitie & Alumni commissie en dat ik samen met hen aan de slag ga om een paar hele mooie alumni activiteiten neer te zetten. Daarnaast zullen we natuurlijk zo veel mogelijk aquisitie lopen om onze mooie vereniging te sponsoren.  Ook mag ik als voorzitter met mijn Lustrum commissie aan de slag om de 25e verjaardag van itiwana voor te bereiden!  We willen er volgend jaar een groot feest van maken voor alle (oud)leden van Itiwana, dus gaan we dit jaar alvast aan de slag om te garanderen dat het een knaller wordt. Naast al dit leuks om naar uit te kijken heb ik ook heel veel zin in alle aankomende drinks, activiteiten en chillsessies in het hok. Voor vragen/suggesties kunnen jullie me altijd aanspreken of bereiken op bovenstaande mailadressen. Geïnteresseerd in een samenwerking met Itiwana? Schroom niet om contact op te nemen!

Assessor Publicatie (Christien van de Pavert)Bestuur XXV Christien van de Pavert (Assessor Publicatie)Publicatie@itiwana.org

Mijn naam is Christien van de Pavert, ik ben 21 jaar en derdejaarsstudent. Als Assessor Publicatie zal ik mij met veel plezier bezighouden met de promotie van Itiwana. Ik zorg ervoor dat de evenementen op Facebook worden aangemaakt en dat deze website up-to-date blijft. Kijk rustig eens rond wat er nog meer te vinden is op deze website, want er staat bijvoorbeeld informatie over activiteiten, het bestuur, commissies en stages! Daarnaast stuur ik jullie de Itiweek en maak ik posters om zoveel mogelijk mensen naar de gezellige activiteiten van Itiwana te lokken. Naast mijn taken binnen het bestuur ben ik ook voorzitter van de fotocommissie en hoofdredacteur van het Bulletin. Met de enthousiaste Fotocom ga ik ervoor zorgen dat jullie allemaal mooi vereeuwigd worden op de activiteiten. Dan hebben jullie weer leuk nieuw materiaal om op Facebook of Instagram te plaatsen! Daarnaast ga ik jullie, samen met de gepassioneerde Bulletin commissie, vier keer per jaar verblijden met een vermakelijk ledenblad. Heb je een vraag, een leuk idee, een grappig verhaal of een andere toevoeging? Laat het gerust weten door te mailen naar het bovenstaande mailadres of spreek me een keer persoonlijk aan. Kom ook een keer gezellig langs op onze activiteiten of in het Hok! Ik kijk ernaar uit om dit jaar veel nieuwe mensen te leren kennen. We gaan er met elkaar weer een geweldig jaar van maken!