Aan het begin van elk semester houdt Itiwana een boekenactie. Hierbij bieden wij studieboeken van Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie aan voor onze leden. Deze boeken zijn bij ons verkrijgbaar tegen een aanzienlijk lagere prijs dan dat ze in de winkel liggen. Als lid van Itiwana zul je van deze acties op de hoogte gehouden worden per post of email, door de Itiweek (de wekelijkse nieuwsbrief van Itiwana die je per email ontvangt) en via onze facebookpagina. Om de boeken te bestellen, dien je dus eerst lid te zijn van Itiwana.

Boekenactie februari 2018
De webshop is weer geopend, klik hier om je boeken te bestellen. Wil je er zeker van zijn dat je je boeken voor het begin van het tweede semester hebt, bestel ze dan vóór 30 januari en kom ze daarna ophalen in het Itiwanahok (SB07). Bestel je na deze datum dan worden de boeken bij je thuis geleverd. Dit wordt via PostNL gedaan waarbij de verzendkosten €1,95 bedragen.

De ophaalmomenten in het Hok (SB07) zijn als volgt:
– Maandag 5 februari 15:00 uur – 17:00 uur
– Dinsdag 6 februari 15:00 uur – 17:00 uur
– Vrijdag 9 februari 11:00 – 13:00 uur

Let op! Om boeken te bestellen met korting moet je lid zijn van Itiwana. Lid worden kan wanneer je je boeken op komt halen in het Hok.